Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    И не само това,стария климатроник няма копче OFF
    Здравейте, Аз звънях и по телефона ме убеждаваха, че е производство 2009, Декември. Дали е възможно?
    Животът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....

Comment

• Да ти пратят номер на рамата и ще стане ясно
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщение
        Здравейте, Аз звънях и по телефона ме убеждаваха, че е производство 2009, Декември. Дали е възможно?
        Нищо в тази кола,не показва че може да е 2009,единствения вариант е да е по-старо производство,но да е регистрирана 2009-а........................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Нищо в тази кола,не показва че може да е 2009,единствения вариант е да е по-старо производство,но да е регистрирана 2009-а........................
          Днес успях да се добера до тази информация - отговаряла и на тази в документите. Колата пали с подаване на ток ( но не е сигурно дали заради липсата на достатъчно ток или заради проблем); при ниски обороти се чува почукване ( уж денфер ), което изчезва, когато се натисне съединителя - било нормално - така се обирали вибрациите... имало малки забележки по интериора ( подлакътник, някои пластмаси, дисплея на навигацията )и по джантите. Надявам се това да е достатъчно за компетентните мнения на тези от вас, които са маниаци, а не просто фенове на Алфа, като мен
          http://89.190.194.3/forum/attachment...1&d=1406984690
          Click image for larger version

Name:	20140802_131324.jpg
Views:	1
Size:	63.8 Килобайта
ID:	2336139
          Last edited by Alex666; d.m.y г., 16:07.

Comment

• Произведена на 30:11:2007
            И ако всичко това което казваш като забележки е така,то нека си я продава за тия пари...
            Last edited by don_pepone; d.m.y г., 18:39.

Comment

• Тоя е баси наглеца, да лъже с 3 години за датата на производство.
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

( уж денфер ), което изчезва, когато се натисне съединителя - било нормално - така се обирали вибрациите... [/url]
                [ATTACH]134979[/ATTACH]
                искали са да кажат демпферен маховик сигурно, но са решили да не те стряскат предварително
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                  Тоя е баси наглеца, да лъже с 3 години за датата на производство.
                  Хахах направо. Аз ония ден ходих да гледам и Шуменската TI-ка.... доплака ми се като я видях на живо: външно няма детайл който да нее за боя,шоферската врата нагъната малко,калника отзад (горе към багажника) чукнат с нещо.... педалите позахабени,кожата на скоростния лост захабена(тази на топката около кръгчето с скоростите), волана в ляво протрит до скъсване..... доплака ми се като видях Ti в такова състояние,нправо язък за екземпляра

Comment

• изпусна навремето моята
                    alfa 164 t.s ex
                    tipo 2,0 16v turbo ex
                    opel astra amnesia ex
                    megane 2 ex
                    alfa 159 jtd ех
                    audi A6/S TQ 330+
                    audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                    alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      Хахах направо. Аз ония ден ходих да гледам и Шуменската TI-ка.... доплака ми се като я видях на живо: външно няма детайл който да нее за боя,шоферската врата нагъната малко,калника отзад (горе към багажника) чукнат с нещо.... педалите позахабени,кожата на скоростния лост захабена(тази на топката около кръгчето с скоростите), волана в ляво протрит до скъсване..... доплака ми се като видях Ti в такова състояние,нправо язък за екземпляра
                      Пепончо......дай те тераме шестак....
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от 1912 Покажи съобщение
                        изпусна навремето моята
                        Така е да го евва,още мее яд
                        Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                        Пепончо......дай те тераме шестак....
                        Екстра е идеята,ама шестак в 159 няма шанс да на газ с тия JTS-и

Comment

Така е да го евва,още мее яд

Екстра е идеята,ама шестак в 159 няма шанс да на газ с тия JTS-и
                          .....праф си.....
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Произведена на 30:11:2007
                            И ако всичко това което казваш като забележки е така,то нека си я продава за тия пари...
                            Благодаря, външно и по ходовата част ( след 10км.рали тест по дупки и по детелината на магистралата ) ходовата част е здрава, без най-малкото тропване, стабилна е няма забележки по боята.

Comment

Благодаря, външно и по ходовата част ( след 10км.рали тест по дупки и по детелината на магистралата ) ходовата част е здрава, без най-малкото тропване, стабилна е няма забележки по боята.
                              Щом е за маховик,бегай далеч от тази кола,освен ако не си готов да олекнеш с 3 бона минимум за обслужване и смяна на маховик и съединител
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Колеги
                                Някой от вас ходил ли е да гледа въпросната кола? Позастоя се доста на обяви, а в същото време е на добра цена и е втора серия.
                                Аз търся 1,9, но тази ме кара да се замисля.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...98679761384964

Comment

Working...
                                X